OPEN ATELIER

Dag en tijd:

Maandag, dinsdag, woensdag en donderdagavond:19.00 - 21.30 uur.

Woensdag, zaterdagmorgen: 09.30- 12.00 uur

Locatie: Atelier Sarah Creek Art 

Zuideinde 18, 7941 GH  Meppel

 

Investering : 

5 lessen: 75 euro 

Inclusief materiaal: 90 euro ( 1 canvasdoek ter waarde van 10 euro en acrylverf, palet, etc.) 

10 lessen: 150 euro

Inclusief materiaal: 165 euro (1 canvasdoek ter waarde van 10 euro en acrylverf, palet, etc)     

Inclusief koffie en thee. Prijzen zijn inclusief btw

 

Aantal deelnemers: minimaal 4 en maximaal 6 personen.

Je leert schetsen en o.a. glaceren met acryl. Dat is een schilder techniek waarbij je acrylverf laag over laag aanbrengt. Het effect daarvan is dat je door de gelaagdheid van de verf een diepte effect krijgt en de kleuren worden verfijnder.

Daarnaast kan je ook leren aquarelleren, gemengde technieken en met paletmes werken.

Er is natuurlijk ruimte om abstract te werken of naar aanleiding van een gedicht of gebeurtenis te schilderen. Ook kan je naar de waarneming schetsen en schilderen.

Wat mij betreft is het belangrijk te luisteren naar je gevoel en intuitie. Schilderen heeft te maken met het uiten van je gevoel. Het doel zal zijn technieken te leren om je gevoel en intuitie om te zetten in acryl op doek. Waarbij je leert in het moment te zijn, los van prikkels om je heen. Uiteindelijk zal je dit terug gaan zien in het eindresultaat.

‚ÄčAls je begint met het Open Atelier is het goed om voor die tijd na te denken over wat je wilt maken. Je kan n.a.v. een foto schilderen. Als je hier voor kiest raad ik je aan te beginnen met hulplijnen om het beeld wat je wilt maken meteen in goede verhoudingen te krijgen. Daarvoor heb je twee kleuren kopieen nodig. Tijdens de eerste les leg ik je uit hoe deze techniek werkt.

#schilderlessen #creativiteit #lerenschilderen # kleinegroepen # kleinschalig #acrylopdoek

Binnen 7 weken (5 lessen) en binnen 12 weken (10 lessen ) dienen de lessen afgenomen te zijn, je kan op maandagavond en zaterdagmorgen inhaal lessen volgen. Na die 7 of 12 weken vervallen de lessen en kan je ze niet meenemen naar een eventuele volgende serie.

Losse lessen: 25 euro

Informatie: 0613088900 / sarahcreekart@gmail.com