Referenties

Beste Sarah,
Geweldig hoe jij emoti
e op het doek kan zetten. Ook het prachtige sprookjesschilderij dat mijn fantasie doet prikkelen. Elke keer weer als ik met mijn dochter haar slaapkamer in ga en het schilderij zie, gaat mijn fanatasie al weer verhalen verzinnen die ik dan aan mijn dochter kan vertellen.
Groetjes van Levina

Liebe Saskia,
Ich liebe deine Bilder, an den Bildern ist zu sehen mit wieviel Liebe du Menschen im Einklang mit Gefuhlen und Farben auf die Leinwand bringst. Es ist alles mit viel Liebe Gemalt. Ich bin eine grose verehrerin von deinen Bildern. Ganz besonders mag ich das Bild  Halt Mich ( Hold Me).  
L.G. Rita

 

Beste Sarah,
Sarah Creek koppelt een pure stijl aan een voortdurende technische en persoonlijke ontwikkeling. Ze werkt uitsluitend vanuit haar hart, wat resulteert in stemmige, vaak symbolische taferelen en portretten. Centraal thema: Vrijheid en kwetsbaarheid of tederheid. Aan de schilderijen van Sarah loop je niet zomaar voorbij....
Raymond Rugers

Hoi Saskia,
Wij zijn erg blij dat je Dusty hebt willen schilderen en we zijn nog blijer met de uitkomst hiervan, je hebt het voor elkaar gekregen om Dusty echt te schilderen zoals hij is, inclusief zijn gelaatstrekken en blik. Wij  willen dan ook een ieder aanraden een opdracht als deze door jouw te laten uitvoeren. Bedankt en succes,
Anoniem

Sarah,
Bedankt dat je deelgenomen hebt aan de wedstrijd 'Koninklijk' uitgeschreven door het blad Atelier. Je hoort tot de 90 uitverkoren kunstenaars die een maand lang in het CODA mogen exposeren.
"Je hebt Maxima treffend en met gevoel geschilderd, pas op dat je schilderij een schilderij blijft. Als je te lang doorschildert,gaat de spontaniteit verloren..." 
Redactie Atelier 

 

Beste Saskia,

Heel lang heb ik getwijfeld, is schilderen in het Open Atelier wel iets voor mij? Toen ik eenmaal de stap had gezet ontdekte ik dat het superleuk was. Een avondje voor mezelf, lekker ontspannen, leren loslaten,durven en dan ondertussen ook nog wat moois maken. Steeds weer is het heel spannend wat het penseel op je doek doet met iedere streek die je zet, en met de goede tips en trucs zie je het veranderen en mooier worden. Het is een fijne / geduldige manier van les krijgen, waarin je veel leert en goed begeleid wordt. Voor mij was er geen twijfel om verder te gaan met de vervolgcursus, ik ben nog niet uitgeleerd. Zie er naar uit om weer te beginnen. Ik zeg: "Een aanrader voor iedereen die iets voor zichzelf wil doen!"

Johanna